Афіша

У Чернівцях проведуть публічне інтерв’ю з ізраїльським письменником Томером Дрейфусом

Говоритимуть про творчість митця, участь у Meridian Czernowitz та культурний обмін між країнами.

Літературний целанівський Центр

У вівторок, 28 грудня у Літературному целанівському центрі відбудеться завершальний захід проєкту «Czernowitz сьогодні: світське культурне єврейське життя 2021». Для чернівчан проведуть зустріч з ізраїльським письменником Томером Дотаном-Дрейфусом. Про це повідомляють на сторінці Центру у Facebook.

Як розповідають в анонсі події, з письменником проведуть публічне інтерв’ю на тему «1700 років єврейського життя в Німеччині». Говоритимуть про творчість митця, участь у Meridian Czernowitz, культурний обмін між Ізраїлем, Німеччиною та Україною. Модеруватиме розмову перекладачка та директорка Meridian Czernowitz Євгенія Лопата.

Зазначимо, що на Facebook-сторінці Літературного целанівського центру проводитимуть стрім події.

Початок о 19:00.

Вхід вільний.

Раніше «Шпальта» транслювала публічну розмову на тему «Єврейський бренд українських Чернівців».
Спікерка — директорка книгарні «Букініст» Марина Лібанова.

Зазначимо, що проєкт «Czernowitz сьогодні: світське культурне єврейське життя 2021» реалізувала ГО «Культурний капітал» упродовж усього 2021 року. Він мав на меті познайомити та популяризувати серед молодого покоління сучасну єврейську культуру, цінності, традиції, літературу та спосіб життя шляхом проведення культурних подій і лекцій від експертів у згаданій темі.

Довідка
Томер Дотан-Дрейфус — ізраїльський автор, який народився 1987 року в Хайфі. Він уже понад 11 років живе у Берліні і пише поезії, прозу та рецензії як івритом, так і німецькою мовою.

Коментарі