Новини

«Вікенд на трьох»: у Чернівецькому драмтеатрі відбулася прем’єра вистави

Це комедія на дві дії, в якій порушують проблеми кризи середнього віку, любовного трикутника і стосунків між дітьми й батьками.

У Чернівецькому академічному обласному музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської відбулася прем’єра вистави «Вікенд на трьох». Це – класична комедія за Жаном Пуаре (п’єса «З Пасхою!») на дві дії.

Режисер-постановник вистави – Дмитро Мельничук. Він є колишнім актором чернівецького театру, а нині – головний режисер Коломийського драмтеатру імені Івана Озаркевича.

У центрі історії успішний одружений 40-річний бізнесмен Стефан. Він захоплюється юною Жулі, яку побачив якось у ресторані. І наважується запросити дівчину додому, поки дружина полетіла у вояж. Але раптово дружина повертається.

У виставі порушують проблеми кризи середніх років і до чого вона призводить. Також тут присутній любовний трикутник та стосунки батьків і дітей.

Ролі у виставі зіграли: заслужені артистки України Лариса Попенко, Наталія Гунда та Крістіна Зборлюкова. Та артисти драми Олександр Дадус, Назар Кавулич, Марія Романова, Ксенія Король, Мар’яна Тимчишин, Ольга Кільчицька-Дудка, Вадим Глазнєв, Дмитро Леончик, Віктор Барановський, Наталія Губко.

Прем’єра зібрала повний зал глядачів, які оваціями проводжали акторів зі сцени.

Показ вистави буде також 5 та 18 грудня.

Фото Володимира Гуцула

Коментарі