Новини

30 запитань Зеленському: сьогодні проведуть президентський пресмарафон

Захід анонсували менше ніж за добу.

Фото: president.gov.ua

Сьогодні, 26 листопада, Президент України Володимир Зеленський проведе пресмарафон, присвячений «екватору каденції». Про це повідомив Офіс президента.

Марафон «30 запитань президенту України» триватиме три години. Він розпочнеться о 12:00. Захід анонсували менше ніж за добу.

«У зв’язку зі складною епідемічною ситуацією в країні та з урахуванням досвіду попередніх пресмарафонів, до участі в цьогорічному заході запрошені журналісти з 30 провідних всеукраїнських і міжнародних ЗМІ, кожен з яких матиме можливість поставити главі держави своє запитання та отримати вичерпну відповідь», — ідеться в повідомленні.

Зокрема журналісти зможуть отримати відповіді щодо таких тем: проведення реформ в Україні, енергетична безпека та питання тарифів, ситуація на сході, економічна стабільність, боротьба з пандемією коронавірусу тощо.

Також прессекретар президента Сергій Никифоров оприлюднив перелік видань, яких запросили на пресконференцію.

Як повідомляє «Бабель», місцем проведення пресмарафону буде коворкінг (модель організації роботи людей, найчастіше фрилансерів) «Creative State Arsenal», що на метро «Арсенальна» (неподалік Kyiv Food Market, де відбувався перший пресмарафон).

Незапрошені журналісти хочуть прийти туди о 12 годині та влаштувати пікет.

Коментарі