Афіша

«ORGIA» Лесі Українки та «Забути Герострата»: у Чернівцях театр «Віримо!» покаже три вистави

Цьогоріч дніпровський театр відзначив свій 30-річний ювілей.

Фото надане театром “Віримо!”

З 8 по 10 грудня у Чернівцях гастролюватиме Дніпровський молодіжний драматичний театр «Віримо!». Чернівчани зможуть побачити три різні за жанром вистави у залі Чернівецької обласної Філармонії.

Як розповідають організатори, авторський театр «Віримо!» заснували з театральної студії режисера і педагога Володимира Петренка. У трупу входять його учні, а в репертуарі театру — вистави як Петренка, так і молодих режисерів театру.
Цьогоріч театр відзначив свій 30-річний ювілей.

Програма

8 грудня – прем’єрна вистава «ORGIA» («смертельний диспут»). Вистава написана за останньою прижиттєвою п’єсою Лесі Українки.
Спектакль створили в рамках проєкту «Леся Українка: Оргія ІІІ тисячоліття», який здобули та реалізували цього року чернівецькою громадською організацією «Народна допомога Україна» у партнерстві із театром «Віримо!».

Фото надане театром “Віримо!”

9 грудня«Метод Грьонхольма» за п’єсою сучасного іспанського драматурга Жорді Гальсерана. За жанром це — трилер, тому триматиме глядачів в напруженні до останньої миті та здивує розв’язкою. Вистава буде російською мовою.

Фото надане театром “Віримо!”

10 грудня«Забути Герострата». Виставу покажуть за п’єсою Григорія Горіна. Події відбуваються у стародавній Греції, де у фатальну ніч 356 р до н. е. житель Ефесу, базарний торговець, на ім’я Герострат, з невідомої причини спалив храм Артеміди. Вистава буде російською мовою.

Фото надане театром “Віримо!”

Початок усіх вистав – 19:00.

Квитки на вистави можна придбати на платформі KARABAS.

Раніше ми писали про те, що у Чернівцях уперше стартував кінофестиваль «Дні Вишеградського кіно». Його ціль — ознайомлення українських глядачів із життям мешканців «Вишеградської четвірки». З програмою можна ознайомитись тут.

 

Коментарі