Афіша

Презентація книги та концерт: у Центрі Миколайчука виступить чернівецький кантрі-музикант Саша Буль

Співак виступить перед авдиторією зі своєю музикою, яка поєднує такі стилі, як дарк-кантрі та фолк.

26 листопада у Культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука відбудеться концерт та презентація книги чернівецького кантрі-музиканта Саші Буля. Про це повідомляють на сторінці центру у Facebook.

Дебютна книга чернівецького виконавця «Плющ» виходить у жанрі антиутопія. У книзі розповідається про коновода Йону, який живе в гетто, в країні, що постраждала від пандемії.

«Але після вервиці жахливих подій Йоні доведеться пройти шлях у пошуках правди про власне минуле та своєї втраченої кобили — чи не єдиної дорогої йому душі. І найголовніше у цій одіссеї — не втратити себе», — значиться в анотації на книгу.

Крім презентації, співак виступить перед авдиторією зі своєю музикою, яка поєднує такі стилі, як дарк-кантрі та фолк. Його пісні написані українською та англійською мовами.

Вхід: 50 грн (квитки можна придбати на вході у Центр).
Початок о 19:00.

Вхід на подію згідно з карантинними обмеженнями: за наявности тесту на коронавірус чи сертифіката про вакцинацію.

Про виконавця

Саша Буль представляв Україну та Чернівці на найбільшому європейському шоукейс-фестивалі Eurosonic, зібравши там аншлаг. Музикант також є учасником гурту «Me And That Man» – сайд-проєкту Адама Нергала з гурту «Behemoth». Зазвичай його живі виступи – це шоу у форматі людина-оркестр, окрім самих пісень, наповнені розповідями та чорним гумором.

 

Коментарі