Афіша, Новини

У чернівецькому «Гончаренко центрі» проводитимуть курси з IT-технологій: як записатися

На курсах розкажуть про роботу з такими програмами, як Photoshop, Figma та інші, почнуть вивчати мову програмування Javascript.

Фото: unsplash

Чернівецький «Гончаренко центр» проводить набір учасників на курси з IT-технологій. На заняття потрібно приходити зі своїм ноутбуком.
Організатори розповідають, що на курсі «Вступ в IT. Основи WEB UI розробки» можна буде дізнатися про те, що таке веброзробка, зокрема такі поняття, як «Front-end», «back-end», «full-stack developer» та інші.

На курсах розкажуть основи з PSD у HTML та як правильно «нарізати» сторінку, що таке семантика. Буде робота зі «спрайтами», картинками та SVG. Також на курсах можна дізнатися про роботу з такими програмами, як Photoshop, Figma, Trellо, jQuery та Bootstrap. Окрім цього, пояснять вступ до вивчення мови програмування Javascript.

Усього буде 5 занять, що міститимуть теорію та практику. Тривалість — 1,5 години.
На курс треба попередньо зареєструватися. Взяти участь можна з 14 років.

Відберуть на заняття не всіх — зважатимуть на мотивацію. Набір триватиме до 15 листопада — цього дня з учасниками сконтактують за допомогою Viber.
Участь безкоштовна.
Хто проведе курс
Курс проведе Шерстобітов Юрій Миколайович – програміст із 10-річним досвідом роботи. Вивчав курс «Економічна кібернетика в економіці» у ЧТЕІ КНТЕУ, реалізував 40 успішних проєктів.
Компанія, у якій працює лектор, — Lviv IT School. У Чернівцях Lviv IT School функціонує з 2018 року.

 

Коментарі