Новини

Найбільший молодіжний форум у Чернівцях Youth Speak Forum відбудеться онлайн: як узяти участь

Мета форуму — створити платформи для взаємодії активної молоді України з представниками державного, громадського та бізнес-секторів.

Найбільший молодіжний форум у Чернівцях «Youth Speak Forum» проведуть в онлайн-режимі, як і торік. Подію планували робити наживо, але карантинні обмеження змінили плани. Про це сьогодні, 28 жовтня, повідомили організатори.

Влаштовує цей захід AIESEC — найбільша молодіжна громадська організація у Чернівцях.

«Зазвичай форум був більше спрямований на бізнес. Теми, що розглядали, базувалися на розвитку твердих навичок, реалізації молоді в бізнес-сфері та пошуках можливостей. Але цього року ми трохи трансформуємо формат — тематика форуму буде соціальною», — каже віцепрезидентка з PR в організації Софія Матушак.

Соціальна тематика буде у практичних семінарах, пов’язаних із бізнес-мисленням. Зокрема говоритимуть про гендерну нерівність у бізнесі та реалізацію жінок у цій сфері.

Організація провела маркетингове дослідження серед студентів чернівецьких вишів щодо актуальних проблем для молоді. З’ясувалося, що їх найбільше турбує якісна освіта, гендерна рівність та екологія.

Спікерами на форумі будуть:
Руслан Білоскурський декан економічного факультету Чернівецького національного університету;
Катерина Дячинська засновниця школи англійської мови The Teachers;
Вікторія Гатрич директорка Департаменту комунікацій Чернівецької ОДА.
А також представники таких громадських організацій, як ELSA, ГО «Захист», ФРІ та інші.

Нагадаємо, що Youth Speak Forum відбудеться 13 листопада. Подія триватиме 6 годин.

Участь у форумі безкоштовна. Для реєстрації на захід потрібно заповнити форму.

Метою форуму є створення платформи для взаємодії активної молоді України з представниками державного, громадського та бізнес-секторів задля пошуку нових можливостей.

 

Коментарі