Афіша

У Центрі Миколайчука покажуть південнокорейський еротичний трилер «Служниця»

У стрічці йдеться про те, як підступний план корейського графа несподівано виявляється під загрозою, бо його агентка закохується в японку, статками якої він хотів заволодіти.

Фото: The New Yorker

24 жовтня у Культурно-мистецькому центрі імені Миколайчука відбудеться показ південнокорейського фільму «Служниця» у жанрі еротичного психологічного трилеру. Стрічку покажуть у рамках кіноклубу «Ivan Hub». Про це організатори повідомляють у Facebook.

Фільм знято за мотивами роману «Оксамитові пальчики» британської письменниці Сари Вотерс. У ньому йдеться про 30-ті роки минулого століття в окупованій японцями Кореї. Шахрай на прізвисько Граф пропонує молодій дівчині Сукх’ї взяти участь у підступному плані, пообіцявши хороший заробіток. Дівчина повинна стати служницею багатої японки Хідеко, яка живе у відокремленому маєтку, не спілкуючись із зовнішнім світом. Граф розраховує за допомогою Сукх’ї зачарувати японку, одружитися з нею та заволодіти її статками, а саму дівчину посадити в божевільню. Але несподівано план Графа виявився під загрозою, адже служниця раптово закохується в сором’язливу і недосвідчену японку.

Фото: The New Yorker

Режисер фільму — Пак Чхан-Ук. Стрічка виграла премію BAFTA за найкращий неангломовний фільм. Крім цього, вона входить до списку 250 кращих фільмів за версією IMDb.

Організатори зазначають, що простори для показу фільму варіюватимуться — залежно від кількости зареєстрованих глядачів. За достатньої кількости показ відбудеться на великому екрані. Зареєструватися можна тут.

Захід відбудеться відповідно до актуальних карантинних обмежень. У Центрі наголошують, що під час кінопоказу діятиме вікове обмеження 18+.

Початок о 18:00.

Вхід вільний.

 

Коментарі