Новини

Перший благодійний військовий забіг відбудеться у Києві

Захід пройде під егідою Збройних сил України.

Фото: zsu.run

У неділю, 10 жовтня, у Києві відбудеться «Український військовий забіг». Ця подія буде присвячена 30-річчю ЗСУ. Про це пише УНІАН.

Старт події — 8:30. Учасники почнуть забіг із Маріїнського парку. Уже відкрили реєстрацію на 5 та 10 кілометрів.

Захід відкритий для військовослужбовців ЗСУ, інших представників сектора безпеки та оборони, ветеранів АТО/ООС, іноземних партнерів та цивільних громадян будь-якого віку.

«Він має на меті об’єднати суспільство навколо захисників держави, долучити Україну до загальносвітових прогресивних трендів, підвищити довіру до ЗСУ як сучасної відкритої інституції, створити атмосферу свята та піднесеного патріотичного духу, продемонструвати фізичну та моральну силу людини, вшанувати пам’ять полеглих воїнів, культивувати здоровий спосіб життя», — повідомили в апараті радників головнокомандувача.

Благодійний внесок для участи в забігу становить 200 грн, для учасників бойових дій (АТО/ООС) — 100 грн, для військовослужбовців, які будуть у складі команд від Збройних сил, участь безкоштовна. Кошти спрямують на допомогу родинам учасників бойових дій, які постраждали під час участи в АТО/ООС.

Коментарі