Новини

Джеррі Гейл стала першою українкою, яка перемогла на музичному конкурсі Djooky Music Awards

Тепер співачка поїде записувати альбом у студії Capitol Records у Лос-Анджелесі.

Фото: prime-event.com

Джеррі Гейл стала першою українською співачкою, яка перемогла в Djooky Music Awards, американському музичному конкурсі, що охоплює понад 100 країн-учасниць. Про це пише СЛУХ із посиланням на пряму трансляцію міжнародного конкурсу.

Українка стала переможницею літнього сезону 2021 року. Вона могла обрати з двох призів: 20 тисяч  доларів або повний цикл роботи над піснями у студії Capitol Records у Лос-Анджелесі. У результаті Джеррі вибрала записати альбом у США.

На своїй сторінці в інстаграмі співачка пише, що не може в це повірити, та щиро дякує всім фанатам.

«Я досі шокована від перемоги. Декілька днів тому я потрапила до десятки учасників, але коли далі восьмого місця перестала просуватися, подумки вже змирилася з тим, що програю. Однак мої фанати, моя найпрекрасніша «пандатім», зробили неможливе!» — сказала вона.

Джеррі Гейл — це українська співачка з Київщини, що стала відома спершу завдяки каверам пісень на ютубі, а потім — через пісню «Охрана, отмєна». Крім того, артистка стала фіналісткою у відборі на Євробачення з піснею, яка закликає до веганства та екологічного способу життя.

Довідка

Глобальний конкурс Djooky Music Awards створили 2020-го року. Його заснували Андрій Даховський, який довгі роки був офіційним представником одного з головних звукозаписних лейблів у світі — Universal Music в Україні, та Браян Малуф, продюсер, що працював із Madonna, Queen, Майклом Джексоном та іншими. 

Конкурс проводять раз у квартал — учасники реєструються на платформі та подають пісні, за які мають голосувати користувачі. Наголошують, що за штучну накрутку голосів учасників дискваліфікують.

За весь час у Djooky Music Awards взяли участь понад 13 000 музикантів зі 125 країн.

 

Коментарі