Афіша, Новини

Безкоштовні екскурсії та благодійний забіг. Яким буде цьогоріч Водограй Чернівецький півмарафон

У рамках марафону організатори проведуть два дні безплатних екскурсій містом, учасники отримають знижки на проживання, відвідування кафе та ресторанів.

3 жовтня у Чернівцях проведуть 5, ювілейний, Водограй Чернівецький півмарафон. У програмі різні дистанції, благодійний та безплатний забіги, дитячі старти.
У рамках заходу учасникам проведуть два дні безкоштовних екскурсій містом. Тож цей захід буде цікавий також гостям Чернівців.

«Чернівецький півмарафон – це поєднання спортивного азарту та спортивного туризму. Чернівці – не маленький Париж чи Відень, Чернівці – це Чернівці, вони самобутні, зі своєю величною історією. Від надзвичайної архітектури до австрійської бруківки, якою ви пробігатимете, долаючи кілометри півмарафону. Чернівці – особливе гастрономічне місто, чудовий привід провести вікенд із друзями та сім’єю, не виїжджаючи для цього за кордон», — каже співорганізаторка Півмарафону Юлія Филипчук.

Для учасників підготували такі дистанції:

– LeaderSportFamily — 5 км;

– Базисмед — 10 км;

– Водограй — 21,1 км.

Участь на цих дистанціях платна та залежить від дати реєстрації. Так, останні десять днів до марафону ціна зросте.

На переможців чекають грошові винагороди та спортивні призи від партнерів заходу. Учасники отримають стартовий номер, чіп, медаль на фініші, брендований рюкзак, пакет фінішера (водичка мінеральна, яблуко, банан) від партнера супермаркетів поруч із домом «Тайстра» та йогурт від ТМ «Молокія». За бажанням можна також замовити фірмову футболку заходу.

Крім того, за маршрутом забігів будуть організовані точки гідратації з питною водою від партнера заходу — «Чернівецька».

Також під час півмарафону організують два дні безплатних екскурсій містом, знижки на проживання та відвідування кафе та ресторанів. Півмарафонців на фініші пригощатимуть живим пивом від партнера — «Пивоварня Гойра». На Соборній площі організують фуд-зону, де можна буде підкріпитися до та після забігів.

У рамках Півмарафону відбудеться також благодійний забіг — 2 км. Вартість реєстрації складає 199 грн, усі кошти передадуть в онколікарню Чернівців. 

Також є забіг для всіх охочих та абсолютно безплатно — «Нові лідери», 2 км. Безкоштовними є забіги для найменших учасників: 100, 500 та 1000 метрів. Діти отримають призи від партнера — «VodograyKids», а також пластикові медалі та дипломи фінішерів.

Старт забігу — на Соборній площі Чернівців.

Постав собі виклик, реєструйся, готуйся та БІЖИ! 

Зареєструватися для участи можна за посиланням тут. 

Більше інформації у соціальних мережах забігу: фейсбуку та інстаграмі. 

Титульний партнер заходу — будівельна компанія «Водограй».

Маршрути забігів:

 

 

Коментарі