Афіша, Новини

У Чернівцях відбудеться офіційне відкриття центру «Резиденція молоді»

На заході виступлять відомі чернівецькі спікери. Вони розповідатимуть про власні життєві успіхи та невдачі.

Фото: фейсбук-сторінки Резиденції молоді

12 серпня о 17.00 відбудеться відкриття комунальної установи «Молодіжний центр Чернівців «Резиденція молоді». Проведуть його до Міжнародного дня молоді.

На заході будуть виступати відомі спікери, зокрема міський голова Чернівців Роман Клічук, медіатренерка, викладачка та PR-менеджерка дитячого артвидавництва «Чорні вівці» Лілія Шутяк, директорка Департаменту соціальної політики ­­Наталія Фрунзе, засновник відеопродакшену «Mamay Media» та режисер Олександр Ткачук.

В організації зазначають, що спікери будуть розповідати про власні успіхи та невдачі на відкритті молодіжного центру:

«Молодь — категорія населення, яка дивним чином встигає все: і вчитися, і відпочивати, і подорожувати, і працювати. Саме тому тематика нашого заходу — «Встигнути все». Четверо відомих людей із різних сфер життя розкажуть, як вони встигали все у молодості, як формували себе як особистостей, які були складнощі та невдачі, а які успіхи були на їхньому шляху», — розповідають у «Резиденції молоді».

Організатори додають, що на заході проводитимуть аукціон, але лоти залишаються несподіванкою — їх принесуть спікери.

У програмі заходу — вікторини, розіграш брендованих речей від «Резиденції молоді» та призи від спонсорів, а також вечірка і фотозона. Організатори обіцяють хорошу музику, фуршет та  приємну атмосферу.

Вхід вільний.

 

Коментарі