Новини

Коти, собаки, хом’яки та морські свинки: під час Петрівського ярмарку волонтери шукатимуть чотирилапим дім

Також волонтери організують різні майстер-класи і продаватимуть сувенірну продукцію, а вилучені кошти підуть на лікування тварин.

Фото Dorothea OLDANI, unsplash.com

Під час Петрівського ярмарку можна буде не лише відвідати концерти і придбати різну продукцію, а й знайти собі чотирилапого друга.

Упродовж двох днів ГО Волонтерський рух «Небайдужі» шукатимуть господарів для котиків, собачок, хом’ячків і морських свинок.

 «Волонтери шукатимуть дім кошенятам та цуценятам. А майбутні власники отримають особливі подарунки від одного зі спонсорів. Також організатори проводитимуть різні цікаві заняття з дітками, благодійну лотерею, продаватимуть благодійні календарі та сувенірну продукцію, щоб зібрати кошти для допомоги безпритульним тваринам Чернівців. Будемо щиро вдячні за будь-яку допомогу – кормом, матеріалами, фінансово», — мовиться у повідомленні.

Пухнасті чекатимуть на вулиці О.Гузар (біля бічного входу в парк Т.Шевченка). Тут організовуватимуть також «Школу власника».

А ще відвідувачі зможуть дізнатися більше про каністерапію, про можливість долучитися до різних заходів і акцій, спрямованих на вирішення проблеми безпритульних тварин у Чернівцях.

Також можна буде придбати тематичну сувенірну продукцію.

«Упродовж 2 днів візьміть участь у благодійній лотереї. Придбавши квиток всього за 20 гривень, ви зможе стати учасником вечірнього розіграшу. Може, саме вам пощастить виграти класний лот і цим підтримати важкохворих тварин», — ідеться у повідомленні.

Також зазначають, що волонтери щогодини діятимуть тематичні майстер-класи для дітей. Зокрема навчатимуть любити тваринок та взаємодіяти з ними.

Чотирилапі друзі чекатимуть з 10.00 до 20.00.

Нагадаємо, що на Петрівському ярмарку у Чернівцях можна буде вакцинуватися від COVID-19.

Коментарі