Афіша, Новини

У Чернівцях відбудеться благодійний концерт на підтримку оператора одного з місцевих телеканалів

Концерт відбудеться у неділю, 11 липня. Виступатимуть Sasha Boole та Гуцул Каліпсо. 

У Чернівцях проведуть благодійний концерт на підтримку телеоператора Максима Білоткача. 

Виступатимуть Sasha Boole та Гуцул Каліпсо. 

Концерт відбудеться у неділю, 11 липня, о 19:00. Місце — дворик Ратуші (Центральна площа, 1). 

Благодійний внесок — 200 гривень.

Як повідомила «Шпальті» подруга Максима, а також одна зі співорганізаторок концерту Оксана Танащик, провести такий захід планували ще давно.

«Як тільки дізналися, що Макс захворів, думали, що могли б зробити. І організацію концерту теж планували. Не хотілось це робити взимку, потім був локдаун, не хотілось порушувати правила і наражати людей на небезпеку. Зараз ситуація краща — літо, тепло, відкритий простір. І музиканти мають можливість і час. Це останній захід, нам залишилось зібрати приблизно 2,5 тисячі доларів», — каже подруга Максима.

Оксана також зазначила, що на підтримку телеоператора відбулися декілька благодійних заходів. Зокрема, перший був у січні — благодійний аукціон, на якому зібрали понад 70 тисяч гривень. Потім продавали лоти з нього онлайн.

Ще була благодійна лекція Євгенії Лопати «Великі історії маленького міста».

І благодійний фан-квіз, де зібрали ще 16 тисяч гривень. Крім того, гроші Максові перераховували на картку. 

«Щодо музикантів, то ми знайомі, вони знають Макса. Це топові чернівецькі музиканти. Проблем із їхньою участю і згодою не було. Нарешті вийшло зібрати виконавців в один день в одному місці. Якщо відверто, не так багато є в місті локацій на відкритому просторі, де можна провести концерт. І дворик ратуші класно підходить: це не приміщення, він закритий, у центрі міста, є доступ до комунікацій (розетки, облаштовані вбиральні, стільці тощо). Оренду всього потрібного обладнання нам оплатили меценати, тому ми гарантуємо якісний звук», — сказала Оксана Танащик.

Усім охочим долучитися до благодійного концерту можна на вході заплатити 200 гривень. Або ж купити запрошення в «Букіністі», у барі 28/33 (на розі 28 червня і Богдана Хмельницького). Також є можливість купити квитки онлайн, подзвонивши чи написавши Олені Сороколітній за номером 0669797731. Посилання на її сторінку в фейсбуку тут. 

Коментарі