Новини

Зеленський запустив челендж на підтримку збірної України

До челенджу долучилися міністри, нардепи та представники посольств.

Фото УАФ

Президент України Володимир Зеленський запустив флешмоб на підтримку національної збірної з футболу напередодні матчу зі Швецією. Наразі до нього долучаються міністри, нардепи та посольства України в низці країн.

Як повідомляє Суспільне, 28 червня президент Зеленський опублікував у Facebook відео, на якому пообіцяв вболівати за збірну України на матчі 1/8 фіналу Євро-2020 зі Швецією та закликав українців долучитися до флешмобу, записавши відео на підтримку збірної.

Підтримала акцію значна кількість міністрів, серед яких прем’єр Денис Шмигаль, Олег Немчинов, Марина Лазебна, Дмитро Кулеба, Сергій Шкарлет та інші.

Також долучилися до флешмобу низка народних депутатів із фракції «Слуга народу», серед яких Микола Тищенко, Олександр Радуцький, Ірина Борзова та інші.

Дипломатичні представництва України з усього світу, зокрема Бразилії, Німеччини, Білорусі, Казахстану, Європейського союзу, також публікують відео на підтримку української збірної.

Укрзалізниця не лише долучилася до флешмобу, але і встановила великі екрани на вокзалах Києва для того, щоб в очікуванні на потяги пасажири змоги переглядати матчі.

Матч 1/8 фіналу Євро-2020 між Україною та Швецією відбудеться 29 червня у Глазго, Шотландія.

Нагадаємо, збірна України вийшла до плей-офф Євро-2020 завдяки перемозі Швеції.

Коментарі