Новини

В Україні запрацював онлайн-сервіс з перевірки наявности номерних знаків

Відповідна послуга з’явилася у сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ.

Фото МВС

У сервісних центрах МВС відкрили онлайн-сервіс перевірки наявних номерних знаків. Про це повідомляють у міністерстві, пише The Village.

Послуга доступна в інформаційних боксах, що розташовані у приміщеннях сервісних центрів.

За допомогою цієї послуги кожен може переглянути комбінацію номерних знаків та побачити, в якому сервісному центрі МВС вона є.

Крім цього, в інфобоксі можуть перевіряти не тільки наявність номерного знака, а ще й легітимність документів, зокрема посвідчення водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, свідоцтва ДОПНВ.

Водночас у МВС нагадують, що в електронному кабінеті водія можливо здійснити обмін та відновити посвідчення водія, призначити належного користувача на авто, відстежувати та сплачувати штрафи за порушення ПДР.

Також, за необхідности, в кабінеті можна верифікувати посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, отримати витяг із Єдиного державного реєстру транспортних засобів або замовити індивідуальні номерні знаки.

Крім цього, в міністерстві анонсували, що найближчим часом українці зможуть самостійно оформлювати онлайн договір купівлі-продажу через електронний кабінет.

Коментарі