Новини

В Україні відкриють ще один центр вакцинації

Другий центр вакцинації також з’явиться на Західній Україні.

Фото CDC, unsplash.com

У Тернополі розгорнуть тимчасовий центр вакцинації. Про це повідомляє пресслужба Тернопільської ОДА.

Там проводитимуть щеплення жителям области, які записалися до листа очікування вакцинації проти COVID-19 в додатку чи через сайт «Дія».

Центр буде розташований на базі комунального підприємства Тернопільської міської ради «Центр дозвілля і молодіжних ініціатив імені Довженка». Працюватиме він у вихідні, його роботу забезпечуватимуть 8 мобільних бригад.

«Хто зареєструвався на вакцинацію у додатку «Дія» або має бажання ще зареєструватися, приходьте в суботу та в неділю у комплекс «Довженка». Таким чином ми зможемо вакцинувати більше людей та сприятимемо тому, що восени захворюваність не зростатиме. Тож цей імунний прошарок людей з антитілами буде завдяки вакцинації, а не тих, хто перехворів», — закликають у Тернопільській ОДА.

Вакцинація у центрі відбуватиметься з дотриманням усіх санітарних та протиепідемічних вимог. Імунізуватимуть осіб вакциною CoronaVac.

Раніше «Шпальта» повідомляла, що в Україні відкрили перший центр вакцинації. Він запрацював у Львові, на відомому стадіоні «Арена Львів».

Коментарі