Новини

Twitter тестує платну підписку: з’явилися нові функції

Зокрема, у платній версії Twitter Blue користувач отримує оновлені закладки, можливість змінювати дизайн у застосунку і скасовувати відправлені твіти. 

Фото @ravinepz

Twitter запустив тестування своєї платної версії Twitter Blue з новими функціями.

«Twitter підтвердив запуск Twitter Blue за ціною 2,99 дол. на місяць, публічно запропонувавши оформити таку підписку в App Store. У межах тестування я стала першою платною підписницею Twitter Blue», – розповіла у п’ятницю, 28 травня, на своїй сторінці у Twitter дослідниця додатків Джейн Манчун Вонг.

Серед іншого, у платній версії програми користувачеві доступні:

-теми оформлення різних кольорів: стандартний синій колір можна змінити на жовтий, червоний, фіолетовий, помаранчевий або зелений – на зразок у веб-версії;

-зміна кольору іконки Twitter;

-режим читання: твіти з тредів можна перевести у “текст, що легко читається”;

-розподіл твітів у закладках на окремі теки;

-скасування відправлених твітів.

Що буде з рекламою у платній версії, поки точно невідомо.

Раніше у травні соцмережа запустила Tip Jar – можливість для авторів контенту отримувати грошові перекази від своїх фоловерів.

Також Twitter повернув програму верифікації акаунтів, яку скасували у 2017 році.

Крім того, компанія зайнялася активним тестуванням свого сервісу голосових чатів Spaces.

Нещодавно користувачі Twitter отримали ще кілька невеликих оновлень. Зокрема, соцмережа перестала обрізати прев’ю зображень у стрічці застосунку; ввела нову анімацію, коли користувач першим лайкає твіт, який до цього ніхто не лайкав; а також додала можливість міксувати зображення або відео з твітами у флітах на iOS.

 

 

 

 

Коментарі