Новини

В Україні запускають «Прикарпатський експрес», який з’єднає три туристичні регіони

Поїзд курсуватиме через Львів і Луцьк. 

фото Кріс Вейд, unsplash

Акціонерна компанія «Укрзалізниця» (УЗ) з 29 травня запускає тривагонний дизельний поїзд №807/808 Івано-Франківськ — Ківерці («Прикарпатський експрес»).

Про це повідомила пресслужба компанії.

Зазначають, що він з’єднає туристичні регіони країни.

«Цей поїзд з’єднає відразу три туристичних регіони на заході України. Це надасть можливість громадянам та гостям країни відвідати, зокрема, Моршин, який був майже позбавлений зручного залізничного сполучення», — сказано в повідомленні.

Починаючи з 29 травня, потяг курсуватиме з Івано-Франківська щодня, крім середи. І буде проходити через Калуш, Долину, Моршин, Стрий, Львів, Підзамче, Радехів, Стоянов, Горохів і Луцьк.

«Поїзд вирушатиме з Івано-Франківська о 15:20, прибуватиме до Луцька о 23:30 (о 23:50 – до Ківерців)», — повідомила пресслужба.

У зворотному напрямку «Прикарпатський експрес» відправлятиметься з 31 травня щодня, крім середи та четверга.

«Відправлення з Ківерців о 5:14 ранку (о 5:30 з Луцька), прибуття в Івано-Франківськ о 13:38», — сказано в повідомленні.

Компанія наголосила, що потяг курсуватиме щочетверга за маршрутом Львів — Івано-Франківськ (відправлення зі Львова о 9:59, прибуття в Івано-Франківськ о 13.38) через міста Стрий, Моршин, Долина та Калуш. А з 2 червня щосереди він їздитиме між Ківерцями та Львовом (відправлення з Ківерців о 5:14, прибуття до Львова о 9:51).

Нагадаємо, «Укрзалізниця» спільно з електронною онлайн-бібліотекою Librarius у тестовому режимі запускають онлайн-бібліотеку для пасажирів потягів.

 

 

 

 

 

Коментарі