Новини

Італієць отримував зарплату 15 років, прогулюючи роботу

Загальна сума зарплат 67-річного італійця сягла 538 тисяч євро.

Працівник державного сектора в Італії не ходив на роботу 15 років, однак йому продовжували нараховувати зарплату.

Про це повідомляє The Guardian.

Так, загальна сума зарплат 67-річного італійця сягла 538 тисяч євро, хоча той не приходив на роботу до лікарні в калабрійському місті Катандзаро з 2005 року.

Через це чоловіка та ще шістьох співробітників лікарні підозрюють у зловживанні службовим становищем, підробці документів і вимаганні за обтяжуючих обставин. Бо, як відомо, у 2005 році він погрожував директорці лікарні, бо вона збиралась подати дисциплінарний протокол про його прогули. Після цього директорка пішла на пенсію, а чоловік продовжив не ходити на роботу, при цьому його присутність ніколи не перевірялася ні відділом кадрів, ані наступником директорки.

Чоловік «трудився» у центрі пожежної безпеки лікарні. Кілька днів тому ще 57 співробітникам тієї ж лікарні пред’явили обвинувачення за прогули. З’ясувалося, що вони або не ходили на роботу, або йшли після того, як відзвітували про прихід, ходили в супермаркет або бар, щоб пограти в відеопокер. 15 з них, зокрема тих, хто обіймав керівні посади, відсторонили від виконання обов’язків.

Коментарі