Афіша, Новини

Чернівчан запрошують на благодійний майстер-клас із писанкарства

Охочі пройти передвеликодній майстер-клас повинні попередньо записатися. З собою потрібно мати тільки яйце. Решту матеріалів видають на місці.

25 квітня у Чернівцях відбудеться благодійний майстер-клас із писанкарства. Організовує його крафт-хаб «FortelUA».

Як розповіла у коментарі «Шпальті» співзасновниця крафт-хабу Анастасія Берідзе, захід називається «Save Sophia» і має благодійний характер. Усі вилучені кошти віддадуть дівчинці Софії на курс реабілітації.

«Мета – зібрати кошти для Софії. Це 6-річна дівчинка, яка потребує постійного лікування і реабілітації. Дуже багато зусиль докладають волонтери і друзі родини, щоб її підтримати, але кошти потрібні постійно. Людина, яка буде проводити майстер-клас, Тетяна Морар, запропонувала зібрати кошти саме цій дівчинці. Ми підтримуємо такі соціальні речі і залюбки долучаємося», розповідає Анастасія.

Майстер-клас відбудеться 25 квітня за адресою: вулиця Руська, 8. Початок о 15:00. Орієнтовна тривалість – три години.

«Запис на майстер-клас обов’язковий, адже кількість учасників обмежена. Треба записуватися через наші облікові записи у соціальних мережах, щоб ми розуміли, скільки буде людей. Вартість уроку – 250 гривень, і всі ці кошти будуть передані мамі Софійки. Але, звісно, якщо у когось є бажання допомогти більше – це тільки вітається», додає Анастасія.

З собою потрібно мати лише яйце: варене чи «видуте». Решту матеріалів надають на місці.

 

Коментарі