Новини

Облаштувати вольєри і прибрати територію. Центр стерилізації тварин у Чернівцях запрошує волонтерів

День волонтера проведуть 13 березня з 10.00 до 15.00.

У Чернівцях в МКП «Центр стерилізації тварин» організовують день волонтера. Всі охочі можуть допомогти прибрати, почистити територію закладу, покращити умови у вуличних вольєрах тощо.

Це можна буде зробити у суботу, 13 березня, від 10.00 до 15.00.

Про це «Шпальті» повідомила регіональна координаторка проєкту «Залучення громади» Антоніна Гошовська.

«Ми би хотіли покрити лаком вагонку в приміщенні для волонтерів, аби там можна було проводити лекції. Також треба пофарбувати піддони, облаштувати вольєри. Якщо в людей є можливість привезти щебеню, ми були б дуже раді. Бо через теперішню погоду та багнюку собаки мокрі і брудні. А тваринок у такому стані мало хто хоче забирати», — сказала вона.

Координаторка зазначила, що захід проведуть просто неба. Відвідувачів просять не забувати про засоби індивідуального захисту: маски, рукавички (якщо можливо) та змінний одяг, якщо хтось захоче долучитися до фарбування.

Волонтери, які не будуть цього робити, зможуть погуляти з чотирилапими. 

«Ми би хотіли облаштувати центр так, як це зробили у Польщі у Варшавському муніципальному притулку. Там є навіть іграшки на вольєрах. Хочеться також хороших умов для тваринок і в нашому центрі».

Фото Антоніни Гошовської

Зазначимо, що адреса МКП «Центр стерилізації тварин» — м. Чернівці, вул. Південно-Кільцева, 47, заїзд із вулиці Комунальників. Якщо у вас немає можливости перебувати на заході, можна передати піддони, фарбу, лак, корм для тварин тощо.

Коментарі