Новини

На Буковині припинять міжобласне сполучення через «червону» зону

Також працівники поліції ретельніше контролюватимуть дотримання режиму спецперевезень та протиепідемічних норм у транспорті.

На Буковині посилять перевірку за дотриманням карантинних вимог щодо пасажирських перевезень. Так правоохоронці припинятимуть роботу міжобласних маршрутів, яка заборонена у «червоній» зоні карантину відповідно до постанови Уряду. Про це говорили під час наради з перевізниками области, повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА. 

«Від суботи, 13 березня, працівники поліції ретельніше контролюватимуть дотримання режиму спецперевезень та протиепідемічних норм у транспорті. Так, пасажири можуть займати лише сидячі місця та повинні бути у масці під час поїздки», — йдеться у повідомленні.

Також перевірятимуть і дозвільні документи на перевезення. За недотримання карантинних норм на порушників складатимуть відповідні протоколи.

До речі, 9 березня Кабінет Міністрів України розширив перелік обмежень «червоної» зони. Зокрема заборонені регулярні та нерегулярні транспортні перевезення пасажирів.

Крім того, Міністерство охорони здоров’я оновило розподіл на карантинні зони. Згідно з ними, у «червоній» зоні перебувають чотири області: Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька.

 

Коментарі