Новини

Два дитячі табори у Чернівецькій області виставили на аукціон. Їх здаватимуть в оренду

Це табори «Зелені пагорби» та «Юність», що у Вижницькому районі.

Табір «Зелені пагорби». Фото Рrozorro

Дитячі табори «Зелені пагорби» та «Юність», що у Вижницькому районі Чернівецької области, виставили на аукціон. Їх планують здавати в оренду.

Про це йдеться на сайті електронних торгів «Prozorro».

Табір «Зелені пагорби» розташований в селі Виженці Вижницького району. На аукціон виставили 37 об’єктів. Це головний та спальні корпуси, бювет, їдальня та інше. Зазначають що загальна площа табору становить 2878 квадратних метрів. Стартова ціна — 32 тисячі гривень. 

«Пропонований строк оренди – 5 років. Стан об’єкта – задовільний, є водозабезпечення, каналізація, електроенергія. Об’єкт може бути використаний лише за його цільовим призначенням – для лікування матері і дитини, їх оздоровлення», — написали на сайті торгів.

Крім того, виставили на аукціон 47 об’єктів табору «Юність», що в селі Беремометі Вижницького району. Площа — майже 5 тисяч квадратних метрів. Стартова ціна — 26 тисяч гривень.

«Об’єкт може бути використаний лише за його цільовим призначенням – для оздоровлення та відпочинку дітей і дорослих», — мовиться на сайті «Prozorro».

Фото thetender.com.ua

Раніше ми писали про те, що на електронних торгах уперше в Україні продали родовище золота. Компанія, яка придбала цю ділянку, має право на її геологічне вивчення та дослідно-промислову розробку.

Коментарі