Новини

Буковинських підлітків запрошують на філософський онлайн-семінар «Обрії майбутнього»

На філософському семінарі учасники обговорять теми, які хвилюють підлітків: покликання у житті, любов, гідність, щастя, моральні цінності тощо.

Фото надала Софія Тарасюк

Буковинських підлітків запрошують взяти участь у сьомому філософському проєкті «Обрії майбутнього». Його організовує Klitschko Foundation та Аспен Інститут Київ.

Як повідомляє асистентка з комунікацій Klitschko Foundation Софія Тарасюк, «Обрії майбутнього» – це онлайн-семінар для підлітків, який допоможе учасникам розвинути навички критичного та креативного мислення, сформувати цілі на майбутнє та визначити свій життєвий шлях.

«За 4 роки існування проєкту понад 100 підлітків взяли участь у проєкті і реалізували власні локальні філософські семінари, до яких залучили близько 1000 своїх однолітків. Зараз Klitschko Foundation та Аспен Інститут Київ шукають учасників на 7 філософський онлайн-семінар», – йдеться у повідомленні.

2021 року проєкт відбудеться 26-30 березня в онлайн-форматі через застосунок Zoom.

На філософському семінарі обговорять теми, які хвилюють підлітків: покликання у житті, любов, гідність, щастя, моральні цінності тощо.

Учасники заздалегідь отримають збірку матеріалів для попереднього ознайомлення з темами через класичні філософські тексти та біографії лідерів.

Під час семінару учасники разом із модераторами вестимуть діалог, переглянуть навчальні відео та фільми, проаналізують філософські тексти, розглянуть практичні завдання. А ще зустрінуться з гостями, які поділяться своєю історією досягнень і поразок, розкажуть про цінності і правила, якими керуються у житті.

Учасниками можуть стати вмотивовані підлітки віком 14-16 років, які навчаються у 10 класі, готові мислити нестандартно, взяти на себе відповідальність за зміни у суспільстві і стати рупором прогресивних ідей.

Дізнатися більше про проєкт, а також подати анкету можна за посиланням.

Klitschko Foundation – благодійна організація, що розвиває громадянське суспільство в Україні. Через неформальну освіту підлітки і молодь опановують навички XXI століття, впроваджують здоровий спосіб життя, стають екологічно свідомими, вчаться проєктному підходу у житті, навчанні та у майбутній професії. Випускники проєктів організовують освітні заходи для однолітків та колег, таким чином стають амбасадорами змін у своїх громадах.

Аспен Інститут Київ – це українська позапартійна громадська спілка, що підтримує становлення ціннісно-орієнтованого лідерства, сприяє розвитку культури діалогу та створює можливості для обміну ідеями.

Коментарі