Новини

Запустили сайт «Леся Українка: 150 імен»

Платформа дозволить українцям пізнавати особистість і творчість письменниці та стежити за подіями, присвяченими їй.

Міністерство культури та інформаційної політики разом з агенцією Postmen створили офіційний сайт до ювілейного року Лесі Українки.

Про це повідомлила пресслужба МКІП.

У відомстві кажуть, що ця платформа дозволить українцям пізнавати особистість і творчість письменниці та стежити за подіями, присвяченими їй.

Там також зазначили, що впродовж 2021 року відбудеться серія заходів із нагоди 150-річного ювілею поетеси.

Всі деталі можна буде побачити на офіційному сайті 150imenlesi.org. Так, кожен матиме змогу стежити за актуальною інформацією, яку будуть регулярно оновлювати на сайті. Зокрема користувачі можуть підписатися на новини про різні заходи.

Нині на сайті вже розмістили інформацію про офіційне відкриття мистецького проєкту «Леся Українка». Захід відбудеться у день народження поетеси, 25 лютого, в Українському домі і складатиметься з: експозиції, перформансу, змістовних дискусій на радіо «Леся та Косач Talks», а також презентацію першого повного нецензурованого видання творів Лесі Українки у 14 томах.

Подію можна буде відвідати з дотриманням карантинних обмежень 25 лютого за запрошеннями, а з 26 лютого до 8 березня вхід вільний і безкоштовний.

Коментарі