Новини

Telegram став найпопулярнішим неігровим застосунком у світі. Його завантажували частіше, ніж TikTok

У рейтинг також потрапили додаток Signal та Facebook. 

Фото William Hook, unsplash.com

Месенджер Telegram став найпопулярнішим неігровим застосунком у світі. Лише за січень 2021 року його встановили 63 мільйони разів.  

Про це йдеться в аналізі компанії Sensor Tower.

Так, у січні цього року завантажень було у 3,8 рази більше, ніж у січні минулого. Лідери зі встановлення – Індія та Індонезія.

«У чому наш секрет? Послідовність. Упродовж останніх 7,5 років ми постійно захищали конфіденційність наших користувачів і регулярно вдосконалювали якість та набір функцій наших програм. Той, хто залишається вірним своїм цінностям і докладає цілеспрямованих зусиль упродовж тривалого часу, обов’язково досягне успіху в своїй галузі. Це працює для будь-якої справи: спорту, ведення блогу, мистецтва, кодування, бізнесу чи навчання», – прокоментував засновник Telegram Павло Дуров.

Які ще застосунки потрапили у рейтинг 

На другому місці у рейтингу TikTok. Його встановили на один мільйон менше користувачів — 62. Найбільше завантажували у Китаї та США.

Крім того, до п’ятірки ввійшли також застосунки Signal, Facebook та WhatsApp. Instagram опинився на 6 місці.

Раніше ми писали про те, що американська некомерційна організація подала до суду на корпорацію Apple. Вона вимагає видалити застосунок Telegram з App Store. Причина — вважають, що Telegram поширює антисемітський, расистський і неонацистський контент.

Коментарі