Новини

У Чернівцях дітей та молодь безкоштовно навчатимуть англійської

Усі охочі можуть підвищити рівень володіння і практикування розмовної англійської мови.

Фото Element5 Digital, unsplash.com

У Чернівецькій обласній бібліотеці для дітей проводитимуть онлайн-заняття з англійської для учнів та студентів.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА. 

Книгозбірня нещодавно підписала Меморандум про співпрацю та партнерство з ініціативою «ENGin», який передбачає, що всі охочі можуть підвищити рівень володіння і практикування розмовної англійської. Носії мови будуть проводити для відвідувачів бібліотеки онлайн-заняття, спілкуватимуться, обговорюватимуть різноманітні теми. 

У коментарі «Шпальті» директорка КМ «Чернівецька обласна бібліотека для дітей» Аліна Біла розповіла, що потрібно близько двох тижнів, щоб налагодити зв’язки з американською фірмою та знайти волонтерів в Україні, які зможуть тут проводити заняття. 

«Приблизно через два тижні будемо мати більш чітку інформацію та розробимо графік. Записатися на заняття зможуть усі охочі», — каже Аліна Біла.

ENGin – це неприбуткова організація, що пропонує безкоштовну якісну практику англійської українським учням та студентам. Ініціатива об’єднує тих, хто вивчає мову, з англомовними однолітками з усього світу для проведення щотижневих онлайн-сесій.

Наразі у бібліотеці розробляють графік занять. Більше інформації та графік занять можна буде побачити згодом на фейсбук-сторінці закладу або ж на офіційному сайті бібліотеки.

 

Коментарі