Новини

На Калинівському ринку — новий директор. Що він планує змінити у роботі базару

Директор вважає, що ринок повинен перейти на прозорі умови праці для всіх його працівників.

Фото Олега Гульпака, facebook.com

Калинівським ринком відтепер буде керувати новий директор. Ним став Олег Гульпак. Його призначили на цю посаду розпорядженням міського голови Чернівців учора, 2 лютого. 

Про це йдеться на сайті Чернівецької міської ради.

У коментарі «Шпальті» новообраний директор сказав, що має певні плани щодо роботи ринку.

«Я вважаю, що ринок повинен перейти на прозорі умови праці для всіх його працівників. Також потрібно збільшити кількість паркомісць, адже до нас приїжджають багато людей, аби купити товари. Тому я зацікавлений у тому, аби для всіх були зручні умови», — сказав Олег Гульпак.

До речі, «Шпальта» буде говорити з новообраним директором Калинівського ринку в прямому етері на нашій сторінці  у фейсбуку. Дивіться трансляцію у п’ятницю, 5 лютого, о 18:00.

Довідка. 2009 року Олег Гульпак закінчив Чернівецький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету, де отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Маркетинг» та здобув кваліфікацію магістра з маркетингу, маркетолога. З 2010 по 2015 рік працював заступником директора ТОВ «Гастроном №148», а з жовтня 2015 року до листопада 2020 року – директором.

Коментарі