Новини

Українець розробив додаток для подорожей Карпатами

Сервіс пропонує 109 маршрутів різної складности з відмітками цікавих місць й інформацією про гірські вершини. Картами можна користуватися без інтернету, за умови попереднього завантаження.

Kalen Emsley, Unsplash

 

Програміст з Івано-Франківщини Роман Гелемб’юк розробив онлайн-платформу «В похід Карпатами». На базі ресурсу запустили мобільний додаток, де зібрана вся необхідна інформація для туристів.

У додатку є карти і чат для спілкування туристів між собою і для виклику допомоги в екстрених ситуаціях. Розробники планують залучити рятувальників до користування додатком та сайтом.

Сервіс пропонує 109 маршрутів різної складности з відмітками цікавих місць й інформацією про гірські вершини. Картами можна користуватися без інтернету, за умови попереднього завантаження. Також за наявности підключення до мережі турист може відстежити своє місцеперебування.

Додаток доступний для безкоштовного завантаження на Android, версія для IOS у процесі розробки. Над створенням програми автор працював два роки. Маршрути складені на основі інформації з карт і супутникових знімків.

 

 

Коментарі