Новини

У Чернівецькій ОДА новий директор Департаменту регіонального розвитку: що відомо про нього

Ним став Микола Гладюк, який працював раніше начальником відділу освіти Заставнівської райдержадміністрації.

Фото amn.com.ua

У Чернівецькій обласній державній адміністрації призначили начальника департаменту регіонального розвитку. Департамент очолив Микола Гладюк. Про це свідчить розпорядження голови облдержадміністрації Сергія Осачука.

«Визначити переможцем добору на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» – директора Департаменту регіонального розвитку Чернівецької обласної державної адміністрації Гладюка Миколу Дмитровича шляхом укладання контракту, за результатами співбесіди», — йдеться у розпорядженні.

Попередній керівник структурного підрозділу Віктор Подорожний перейшов на роботу у Міністерство регіонального розвитку. 

На порталі «Заставна Сьогодні» пишуть, що Микола Дмитрович Гладюк вищу освіту за спеціальністю правознавство, за кваліфікацією юрист здобув навчаючись у Національній Академії Внутрішніх Справ України.

Працював у Заставнівському РВ УМВС у Чернівецькій області.

Відтак на керівних посадах правоохоронних органів Чернівецької та Львівської областей.

Згодом – начальник управління кримінальної поліції ГУНП у Львівській області.

Як повідомляє Суспільне, новопризначений керівник у декларації про доходи за 2019 рік вказав земельну ділянку площею в тисячу квадратних метрів та три житлові будинки у власності дружини. Інформують, що у квітні 2020 року року його призначили начальником відділу освіти Заставнівської райдержадміністрації.

Також повідомляють з посиланням на львівське видання «Твоє місто», про те, що 2016 року, коли Микола Гладюк був начальником карного розшуку поліції Львівщини, щодо нього розпочали службове розслідування за водіння у нетверезому стані.

На порталі zik.ua зазначають, що начальника управління карного розшуку поліції Львівщини Миколу Гладюка понизили у посаді після скандалу, коли його затримали нетверезим за кермом на АЗС у Львові.

 

Коментарі