Новини

Придбай календар та допоможи тваринам: чернівецькі волонтери запрошують підтримати благодійний проєкт

Придбавши календар, чернівчани зможуть допомогти чотирилапим та хвостатим підопічним одразу трьох закладів.

Чернівецькі волонтери, члени ГО «Волонтерський рух «Небайдужі», які опікуються безпритульними тваринами та підтримують притулки та центри допомоги тваринам у Чернівцях, створили «Благодійний Календар допомоги тваринам 2021».

Волонтери запрошують чернівчан придбати цей календар і у такий спосіб допомогти тваринкам.

До речі, цей проєкт започатковали 2019-го, однак цього року героями календаря стали безпритульні собаки та коти, які шукають дім, коні, врятовані з бійні і навіть лисичка Луїза, яку викупили з притравочноі станції. 

«Кажуть, що в складні часи, справитися з негараздами та додати впевненості нам допомагають речі, які мають традиційне значення. Цей календар з’явився завдяки тому, що в Чернівцях живуть і працюють люди, які є не тільки хорошими бізнесменами, справжніми фахівцями своєї справи, але й розуміють, що допомагаючи найбільш беззахисним, кожен з нас робить світ довкола кращим та насправді отримує внутрішню силу, яка допомагає справлятися з будь-якими негараздами», — розповідають ініціативники.

Проєкт підтримали 11 підприємців та три фотографині: Тетяна Буняк, Ольга Федорчак, Вікторія Житарь

Придбавши календар, чернівчани зможуть  допомогти чотирилапим та хвостатим підопічним: МКП «Центру стерилізації тварин», центру порятунку тварин «Каруна», притулку-стайні «Кінний двір». Допомога буває різною: знайти дім, отримати їжу, необхідні ліки та допомогу, а з іншого — отримувати позитив протягом року, перегортаючи сторінки календаря.

Вартість великого перекидного календаря — 160 гривень, а придбати його можна у зоомагазинах, ветеринарних клініках або замовивши на сторінці «Небайдужих» в соцмережах фейсбук чи інстаграм.

 

Коментарі