Новини

Трьом переможцям конкурсу імені Т. Шевченка з Буковини присвоїли стипендію Президента України

Зауважимо, що стипендія для учнів шкіл складає 1420 грн на місяць. Для студентів закладів вищої освіти І-ІІ рівня акредитації – 1770 грн на місяць.

Фото Ben Mullins

Трьом переможцям Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка з Буковини призначили Президентську стипендію.

Про це йдеться у наказі Президента України.

«Відповідно до Указів Президента України від 30 вересня 2010 року № 928 “Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка” та від 1 вересня 2011 року № 884 “Про Положення про стипендії Президента України переможцям Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка” постановляю: Призначити строком на один календарний рік стипендії Президента України переможцям Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», – йдеться у повідомленні.

Відтак Президентську стипендію отримають:

Дроник Олександра-Марія – учениця 9 класу Горішньошеровецького опорного закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів Горішньошеровецької сільської ради Заставнівського району Чернівецької області;

Савка Олександр – студент Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича;

Федоряк Микола – учень Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки.

Зауважимо, що стипендія для учнів шкіл складає 1420 грн на місяць. Для студентів закладів вищої освіти І-ІІ рівня акредитації – 1770 грн на місяць. І для студентів закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівня акредитації, курсантів – 2600 грн на місяць.

Коментарі