Новини

Укрпоштою можна безкоштовно надіслати новорічні листівки своїм близьким. Де це зробити у Чернівцях

У Чернівцях їх можна надіслати у відділенні Укрпошти, що на вулиці Юрія Гагаріна, 36-А.

Фото Brooke Lark, unsplash.com

З 23 грудня у центральних відділеннях Укрпошти по всій Україні можна безкоштовно надіслати новорічні листівки. На них зображені 12 різних сюжетів. 

Про це повідомила пресслужба відомства.

Ці листівки створили на основі картин українських художників, серед яких Тарас Данилич, Людмила Тафійчук, Софія Панчишин та інші. Загалом Укрпошта підготувала 100 тисяч таких поштівок.

Як мовиться у повідомленні пресслужби, ідея з’явилася з проєкту «Дивовижна поштівка», яку ініціювала перша леді України Олена Зеленська. 

Листівку можна надіслати й онлайн, і офлайн. У паперовому форматі відправити можна через головне відділення Укрпошти в обласних центрах. Там потрібно запитати в спеціально прикрашених віконцях обслуговування клієнтів про ініціативу, а вже тоді ви можете привітати своїх друзів та рідних.  

У Чернівцях святкові листівки можна надіслати у відділенні Укрпошти, що на вулиці Юрія Гагаріна, 36-А. Зауважують, що кількість друкованих поштівок обмежена.

А привітати близьких через месенджери або соцмережі можна на сайті проєкту. Там потрібно обрати варіант, вказати ім’я адресата, написати побажання і надіслати.

Коментарі