Новини

Укрзалізниця відновила курсування потяга «Гуцульщина», який їздитиме через Чернівці

Головні станції пасажиропотоку цього потяга: Тернопіль, Чортків, Кіцмань, Чернівці, Коломия, Яремче, Ворохта, Ясіня, Кваси, Рахів.

Укрзалізниця відновлює курсування пасажирського потяга «Гуцульщина» № 357/358 Київ — Рахів. Він буде їздити з 18 грудня.  

Про це повідомили на сайті Укрзалізниці. 

У повідомленні йдеться, що потяг курсуватиме щодня. Буде 12 вагонів: один спальний, п’ять купейних та шість плацкартних.

Потяг № 357/358 Київ — Рахів виїжджатиме з Києва о 14:28 та прибуватиме до Рахова о 09:22. Відправлення з Рахова — об 11:18, а у Київ поїзд приїде о 06:43. 

Головні станції пасажиропотоку цього поїзда: Тернопіль, Чортків, Кіцмань, Чернівці, Коломия, Яремче, Ворохта, Ясіня, Кваси, Рахів.

«Поїзд є соціально важливим для мешканців Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької областей та має значний вплив на розвиток туристичної інфраструктури регіону», — зазначають в Укрзалізниці.

Також додають, що для відновлення курсування цього потяга провели середній та капітальний ремонт. 

Раніше Шпальта писала про те, що поїзд № 118/117 Чернівці-Київ буде курсувати щодня з 13 грудня. Також по Україні призначили додаткові потяги на новорічні свята.

 

Коментарі