Новини

У Фейсбуку та Інстаграмі з’явилася функція, яка може видаляти повідомлення

Нова функція дозволяє користувачам встановлювати автоматичне видалення чатів після того, як повідомлення побачено і чат закрито.

Фото Solen Feyissa

Функція самовидалення повідомлень з’явилася у Фейсбуку та Інстаграм. Про це передає Тhe Village з посиланням на TechCrunch.
Відтепер текстові повідомлення, емодзі, гіфки, голосові повідомлення та наліпки можуть самостійно видалятися після того, як співрозмовник побачить їх та закриє чат.

«Фейсбук сьогодні оголосив про свою нову функцію Snapchat для зникнення обміну повідомленнями, Vanish Mode, яка з’являється у Месенджер та Інстаграм. Функція, призначена для більш невимушених розмов, дозволяє користувачам встановлювати автоматичне видалення чатів після того, як повідомлення побачено і чат закрито», — йдеться у повідомленні.

Аби активувати функцію, треба у відкритому чаті свайпнути вгору.

«У режимі Vanish користувачі Месенджер та Інстаграм можуть надсилати текстові чати, смайлики, картинки, GIF-файли, голосові повідомлення та наклейки, які зникнуть після того, як їх побачать, а користувачі покинуть чат», — пояснюють у Фейсбуку.

Наразі ця функція доступна у США, Канаді, Мексиці, Перу й Бангладеш. Незабаром її розширять на всі країни.

 

 

Коментарі