Новини

Чернівецька “Буковина” перемогла на виїзді львівські “Карпати”

Чернівецька «Буковина» перемогла з рахунком 3:0 та вийшла на сьоме місце у турнірній таблиці.

13 листопада у Львові відбувся футбольний матч одинадцятого туру Другої ліги першості України з футболу. Чернівецька «Буковина» грала на виїзді з львівськими «Карпатами». Цей день став для «Буковини» щасливим. Про це повідомляють на сторінці футбольного клубу у фейсбуку.

«Чернівецька команда упродовж 90 хвилин контролювала хід гри. Проте у першому таймі моментів біля воріт «левів» було обмаль, а здебільшого суперники боролися у центрі поля. Так тривало до 34 хвилини, коли один із кутових «Буковини» пішов подавати Максим Боровець. На його передачу відгукнувся Василь Палагнюк, який відправив м’яча у сітку – 0:1. За такого рахунку команди і пішли на перерву», − пишуть у ФСК «Буковина».

У другому таймі на 47-ій хвилині гості заробили кутовий, який знову виконував Боровець. Максим своєю точною подачею знайшов голову Бориса Орловського і капітан розстріляв ворота «Карпат» – 0:2.

На 64-ій хвилині після одного з ударів гравців «Карпат» м’яч влучив у поперечину воріт, які захищав Ігор Фіяло.

Надалі футболісти «Буковини» вибігали у швидкі контратаки, одна з яких закінчилась ще одним голом чернівчан. На 87-ій хвилині Страшкевич перевів м’яча на інший фланг, де його підхопив Денис Рябий. Молодий гравець «жовто-чорних» прострілив у штрафний майданчик, де свою нагоду відзначитись використав Палагнюк – 0:3 і дубль на рахунку форварда.

«Буковина» розгромно перемогла у Львові «Карпати».

Склади команд:

«Карпати»: Сасс, Мудрик, Калинчук, Слива, Береза, Панчишин, Степанчук, Гудзінський, Сущак (Лісовик, 55), Стень (Іванюк, 82), Раделицький (Шостак, 73).

Запасні: Горох, Даніловський, Слічний.

Головний тренер – Любомир Вовчук.

«Буковина»: Фіяло, Раулюк (Мануіла 90+2), Матвєєнко, Орловський, Мосіюк, Нагорний, Боровець, Столяр (Сахнюк, 73), Страшкевич (Квасниця, 89), Рябий А. (Рябий Д., 72), Палагнюк.

Запасні: Чернятинський.

Головний тренер – Степан Маковійчук.

Голи: Палагнюк, 34, 87, Орловський, 47.

Попередження: Раделицький, 25, Панчишин, 33 – Орловський, 24, Нагорний, 27, Рябий А., 58.

Фото Сергія Мороза

Коментарі