Новини

Наступного тижня школи Чернівців розпочинають очне навчання

З понеділка навчальні заклади міста відновлюють очне навчання, але не всі.

Фото Megan Soule, unsplash.com

З понеділка, 16 листопада, освітні навчальні заклади у Чернівцях розпочнуть очне навчання.

Про це у коментарі «Шпальті» повідомила начальниця управління освіти Чернівецької міської ради Ірина Застанкевич.

«Ми отримали наказ від обласного Департаменту освіти. Тож з понеділка чернівецькі школи відновлюють очне навчання. Але не всі заклади, бо в деяких школах є проблеми з тепломережею, а в деяких – завершальні роботи НЕФКО. Тому школи №1, №20, №25 і №27, ліцеї №3 і №4, гімназія №7 ще не розпочинають очне навчання», — каже  Ірина Застанкевич.

Вона додала, що з понеділка на очно-дистанційному навчанні 24 навчальних заклади міста. Учні будуть ходити до школи через день, а через день – дистанційно отримувати завдання, які будуть виконувати вдома.

«Школи будуть навчатися за тим графіком, що був. Класи будуть поділені навпіл: одна частина ходитиме до школи, інша – вчитиметься дистанційно. А наступного дня – навпаки. У школі вчителі будуть перевіряти виконані вдома роботи та вивчати новий матеріал. Важко, звичайно, і вчителям, але ми мусимо якось виходити з цієї ситуації», — зауважила посадовиця.

Також вона додала, що у 24-й школі буде двозмінне навчання; у 5-й з наступного тижня очне навчання починають старша школа і початкові класи.

У шести навчальних закладах міста продовжуються роботи НЕФКО, тому там очне навчання ще не розпочинається.

Коментарі