Новини

«Відкриті клітки» збирають кошти на розслідування: допоможіть тваринам

Метою таких розслідувань є запобігання стражданням тварин на фермах та фабриках.

Українське представництво міжнародної зоозахисної організації «Відкриті клітки» збирає кошти на проведення нового розслідування, де покажуть, у яких умовах утримують тварин на фермах.

«Промислові ферми — місце, де щосекунди страждають мільйони тварин. Дуже часто умови на фермах не відповідають навіть мінімальним стандартам добробуту тварин. Перевірка промислових ферм відбувається вкрай рідко, а штрафи за порушення норм — мізерні. Єдина надія тварин, які там перебувають, — ми з вами», — кажуть в організації.

До закінчення збору залишилося менше двох днів. Кошти будуть використовувати на забезпечення фінансового супроводу нового розслідування. 

Аби пожертвувати гроші на порятунок пухнастиків, тисніть сюди.

Раніше організація вже здійснювала розслідування. Так, цьогоріч активіст «Відкритих кліток Україна» Євген пропрацював два місяці на польській хутряній фермі у селищі Ґуречкі. 

«Нашою метою є запобігання стражданням тварин у виробничій сфері (cільсько-господарчих фермах та фабриках) шляхом введення системних змін у суспільстві, документування умов їхнього промислового утримання, а також навчальних програм, які формують позитивне ставлення до тварин», — кажуть у «Відкритих клітках».

Відзняті активістом на норковій фермі кадри стали поштовхом до заборони хутрового виробництва у Польщі. 

«На відео ми бачимо численні випадки канібалізму, агресії, смертей, відкритих ран або паралічу кінцівок норок — саме ці жахіття об’єднують усі хутроферми світу», — додають в організації.

До речі, цієї осени Верховна Рада повинна голосувати за законопроєкт №2360 про аналогічну заборону в Україні.

Раніше ми повідомляли про те, що у Європі продовжують закривати хутрові ферми. Натомість в Україні офіційно працюють таких 37. Їхня діяльність повністю закрита, а покарати виробників за порушення майже неможливо.

Коментарі