Афіша, Новини

Щорічний фестиваль класичної музики у Чернівцях пройде онлайн

У такому форматі фестиваль класичної музики «Буковинський листопад» відбуватиметься вперше.

У неділю, 1 листопада, у Чернівцях стартує щорічний фестиваль класичної музики «Буковинський листопад». У зв’язку з карантинними обмеженнями всі заплановані концерти будуть транслювати онлайн. До речі, прямі трансляції подій можна буде дивитися на сторінці «Шпальти» у фейсбуку.

Музичний онлайн-захід о 17:00 своїм виступом відкриє Академічний камерний хор «Чернівці».  У програмі концерту класичні музичні твори, прем’єрне виконання класики в обробці сучасних українських композиторів, а також західні духовні твори.

6 листопада концертна програма буде присвячена 335 річниці від дня народження видатного німецького композитора Йоганна Себастьяна Баха. У неділю, 8 листопада, о 17:00 відбудеться трансляція концерту органної музики. Фінальний концерт фестивалю відбудеться 13 листопада о 18:30. Чернівецький академічний симфонічний оркестр виконуватиме твори композиторів-романтиків.

Нагадаємо, 23 жовтня у Чернівецькій обласній філармонії імені Дмитра Гнатюка відбувся онлайн-концерт «Beethoven 250». Його також можна переглянути в записі на сторінці «Шпальти» у фейсбуку.

Коментарі