Новини

Збірна України перемогла Іспанію у Лізі націй

Наша команда виграла з рахунком 1:0.

Фото: FC Dynamo Kyiv, facebook.com

Національна збірна України з футболу перемогла команду Іспанії у важливому матчі Ліги націй. Рахунок – 1:0.

Про це повідомляє sport.ua.

Змагання відбулися учора, 13 жовтня, на НСК «Олімпійський» у Києві. 

Гол забив футболіст Віктор Циганков на 76-й хвилині. 

Після чотирьох турів у групі 4 збірна України набрала вже шість очок, тому команда посідає третю позицію. На першому місці у турнірній таблиці Іспанія (7 очок), на другому — Німеччина (6 очок), а замикає таблицю Швейцарія — у неї 2 бали.

Українська асоціація футболу, facebook.com

До речі, українська збірна ще має зіграти з командами Швейцарії та Німеччини.

Президент України Володимир Зеленський привітав наших гравців із перемогою у фейсбуку.

«Вітаю нашу збірну з перемогою над однією з найсильніших збірних світу – командою Іспанії! У складних кадрових умовах, коли мало хто вірив,  коли і нічию вважали б чудовим результатом, ви вийшли на поле, билися за честь України і перемогли!», — мовиться у дописі.

Як передає sport.ua, півзахисник збірної України Віктор Циганков, який забив переможний гол, каже, що гравці та тренери віддали всю душу на полі. 

«Я — не герой. Сьогодні герой — вся команда. Ми знаємо, хто така Іспанія, і за рахунок чого вони грають. Намагалися не дати їм простору, тому що вони карають за будь-які помилки. Ми розуміємо, що попередні три гри зіграли не кращим чином. Хотіли реабілітуватися перед уболівальниками, які давно не приходили на стадіон. Всі гравці і тренери віддали всю душу на полі», — сказав Циганков. 

Коментарі