Новини

Україна експортуватиме до Йорданії мед та м’ясо: виробники можуть подавати заявки

Виробники, які зацікавлені в експорті продукції до Йорданії, мають звернутися до представників Міністерства економіки до 9 жовтня.

Фото @arwinneil

Йорданська велика мережа роздрібної торгівлі «Cozmo» зацікавлена у співпраці з українськими експортерами м’яса, а також в експорті українського меду та органічних продуктів.

Про це повідомляє пресслужба Асоціації тваринників України:

«За інформацією Посольства України в Йорданському Хашимітському Королівстві, керівництво йорданської мережі супермаркетів “Cozmo” зацікавлене у розширенні номенклатури товарів українського виробництва, зокрема за рахунок органічних продуктів, меду, виробів із м’яса тощо».

Є також перспектива та можливість створення в магазинах стендів з українськими товарами. Однак ця пропозиція потребує опрацювання поставки пробної партії різноманітних товарів українського виробництва до Йорданії, кажуть у Мінекономіки.

Виробники, які зацікавлені в експорті продукції до Йорданії, мають звернутися до представників міністерства до 9 жовтня.

Нагадаємо, Україна стала світовою лідеркою з експорту соняшникової олії за підсумками вересня 2019-серпня 2020. Частка української олії у світовому експорті становить 54,9%.

Коментарі