Новини

Пісні, вірші та кава. Біля ЧНУ провели відкритий мікрофон

Захід відбувся у рамках святкування 145-річчя університету.

Сьогодні, 7 жовтня, у парку Чернівецького національного університету організували відкритий мікрофон. Учасники заходу співали пісні, грали на музичних інструментах, читали вірші. Також студенти готували танцювальні номери. 

Цей захід провели в рамках святкування 145-річчя ЧНУ. Його організували Студентський парламент, профспілка студентів та Центр культури і дозвілля університету. 

За словами в.о. голови Студпарламенту Олександра Карпа, мета відкритого мікрофону — показати свої таланти. Студенти також кавували, говорили та знайомилися одне з одним.

«Сьогодні проявили себе багато студентів першого курсу, які вперше виступили для публіки. Вони вклали сенс у свої пісні, вірші й танці. Наприклад, виступала дівчинка, яка читала вірш своєї мами про батька, який загинув на війні. Думаю, такі заходи допомагають студентам ставати відкритішими», — каже Олександр Карп. 

Учасники кажуть, що атмосфера на заході була справді студентською. Павло Гараджій виступав разом із колегою Вікторією. Він грав на синтезаторі, а дівчина співала.

«Вирішили, що виступаємо, лише вчора. Так спонтанно вийшло, хоча давно хотіли. Через технічні причини ми почали репетицію лише за 10 хвилин до початку виступу. Ми не хвилювалися, але коли вже вийшли перед публікою, то почали. Але мені сподобалася атмосфера», — ділиться враженнями Павло. 

До речі, організовують відкритий мікрофон не вперше. Торік його також провели, щоправда, тоді захід був благодійним. 

Фото Ірини Басюк

Коментарі