Афіша, Новини

Комунікуй, визначай свій шлях та займайся волонтерством: цікаві осінні проєкти для підлітків

Тінейджери зможуть сформувати цілі на майбутнє або ж розвинути свої навички комунікації за допомогою волонтерства.

Фото надане організаторами

З 30 жовтня до 1 листопада 2020 року Klitschko Foundation та Аспен Інститут Київ проведуть філософський онлайн-семінар для підлітків «‎Обрії майбутнього». Так, захід допоможе учасникам розвинути навички критичного мислення, сформувати цілі на майбутнє та визначити свій життєвий шлях. 

«Під час проєкту учасники обговорюватимуть теми, які їх хвилюють: покликання у житті, любов, гідність, щастя, цінності тощо. Разом із модераторами вестимуть діалог, переглядатимуть відео, спільно шукатимуть рішення значущих проблем. Також зустрічатимуться з гостями, які поділяться своєю історією досягнень і поразок, розкажуть про цінності і правила, якими керуються у житті. Зокрема учасники проведуть власні проєкти та навчаться комунікувати із зацікавленими сторонами, ЗМІ», — розповідають організатори.

Охочі взяти участь заздалегідь отримають збірку матеріалів для попереднього ознайомлення з темами через класичні філософські тексти та біографії сучасних лідерів.

До семінару можуть долучатися підлітки віком 14-16 років.

Для участи необхідно заповнити анкету тут. Це варто зробити до півночі 11 жовтня.

Аби дізнатися детальнішу інформацію, тисніть сюди.

Фото надане організаторами

Також незабаром проведуть проєкт із комунікацій для підлітків «Skills Elevator».

«Це можливість розширити горизонти своїх знань із журналістики, копірайтингу, SMM та PR, робота з медіа та дизайну, спробувати себе в ролі комунікаційника/ці, виконуючи креативні домашні завдання, й отримати персональний фідбек від експертів, поспілкуватися з фахівцями комунікаційного світу і знайти відповіді на всі запитання, що хвилюють», — пояснюють оганізатори.

«Skills Elevator» – це освітній проєкт для підлітків, що спрямований на розвиток навичок у сфері комунікацій через волонтерство.

Аби стати його учасником, необхідно навчатися в 10-11 класі, мати бажання розвинути свої навички в комунікаціях та доступ до інтернету.

Подати анкету можна до 11 жовтня тут

За результатами відбору анкет оберуть 30 підлітків для участи у півфіналі.

Півфіналістам потрібно буде виконати завдання, після чого оберуть 15 учасників для навчальної частини, яка передбачає відвідини 8-ми занять та виконання 5-ти практичних завдань.

А п’ять учасників, які продемонструють найкращі результати, зможуть стати волонтерами у Klitschko Foundation на 1 місяць.

Навчальна частина відбуватиметься з 23 по 31 жовтня, волонтерити переможці будуть з 3 до 27 листопада.

Обидва проєкти відбуватимуться через застосунок Zoom.

Коментарі