Афіша, Новини

У Чернівцях відбудеться акторське читання п’єси Оксани Драчковської

Захід проведуть у Чернівецькому міському палаці дітей та юнацтва.

Фото Оксани Драчковської, facebook.com

3 жовтня о 17:45 у Чернівецькому міському палаці дітей та юнацтва (МПДЮ) відбудеться акторське читання п’єси Оксани Драчковської «Різдво». Подія відбуватиметься у рамках великого дводенного театрального заходу до Дня міста «Театр з присмаком кави». 

Про це повідомила у фейсбуку чернівецька письменниця, авторка п’єси Оксана Драчковська

«З величезною радістю запрошую послухати мою п’єсу! Це ще не вистава, це читання. Але, сподіваюся, вам буде цікаво. Читатимуть актори, співатиме моя улюблена співачка…», — мовиться у повідомленні. 

У коментарі «Шпальті» пані Оксана розповіла, що співати буде керівниця хору «Чернівці» Надія Селезньова. А захід буде неурочистим. 

«Ця п’єса написана давно, ще у 2016-му. Того ж року я отримала премію у конкурсі «Коронація слова». Це буде великий театральний захід. Поки що на сцені цю п’єсу ніде не ставили. Не буде ні декорацій, ні костюмів, пануватиме неурочиста обстановка», — сказала письменниця.

Нагадаємо, книжка Оксани Драчковської стала однією з кращих у 2020 у році. Письменниця стала лавреаткою BookForum Best Book Award у номінації «Література для дітей від 6 до 8».

Коментарі