Новини

МАУ з жовтня запустять нові рейси та стикування

Авіакомпанія запустить п’ять нових рейсів із Києва.

Фото Suhyeon Choi, Unsplash

Міжнародні авіалінії України пропонують пасажирам нові стикування і рейси з 1 жовтня після припинення обмежень для іноземців.

Про це повідомляє пресслужба авіакомпанії.

Зокрема запускають нові міжнародні рейси: Київ – Брюссель – Київ, Київ – Дюссельдорф – Київ, Київ – Лондон – Київ, Київ – Прага – Київ, Київ – Баку – Київ.

У МАУ зазначають, що пасажири, які купуватимуть квитки з 16 вересня включно, зможуть безкоштовно неодноразово змінювати дату вильоту впродовж строку дії авіаквитка.

Також авіакомпанія пропонує стикувальні рейси через Київ з Амстердама, Лондона, Парижа, Брюсселя, Мілана, Дюссельдорфа, Мюнхена, Праги до Дубая, Каїра, Баку, Єревана, Стамбула, Тель-Авіва. Також із Дубая, Каїра, Баку, Єревана через Київ до Амстердама, Лондона, Парижа, Брюсселя, Мілана, Дюссельдорфа, Мюнхена, Праги, Тель-Авіва, Стамбула.

З Тель-Авіва та Стамбула через Київ можна дістатися рейсами до Амстердама, Лондона, Парижа, Брюсселя, Мілана, Дюссельдорфа, Мюнхена, Праги, Амстердама, Дубая, Єревана, Баку.

До того ж, МАУ пропонують варіанти стикувань через Київ власними або партнерськими рейсами в Україні. Зокрема з Амстердама, Лондона, Парижа, Брюсселя, Мілана, Дюссельдорфа, Мюнхена, Праги, Тель-Авіва та Стамбула пропонують рейси через Київ до Харкова, Львова, Херсона, Одеси, Дніпра, з Дубая, Каїра, Баку, Єревана через Київ до Харкова, Львова, Одеси, Дніпра.

Коментарі