Новини

Майже три тисячі інфікованих українців за добу. Яка ситуація з коронавірусом на Буковині

Найбільше інфікованих зафіксували у Тернопільській, Харківській та Одеській областях. 

За останню добу у Чернівецькій області виявили 142 нових хворих на COVID-19. 

Про це на своїй сторінці у фейсбуку повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук:

«У районах, що потрапили до «червоної» зони, заклади освіти почали роботу дистанційно. Звісно, що у такій ситуації особливе навантаження лягає на батьків, які змушені не тільки допомагати дитині оволодіти навчальним матеріалом, але й бути також помічниками, асистентами і для вчителя, і для свого школяра. Тому маю єдине прохання – зрозуміти, що після такого ліберального літнього періоду, нам зараз, у час осінньо-зимовий, потрібно стати дуже відповідальними у своїй поведінці. Це означає мінімізувати соціальні контакти, щоб зробити можливим якнайшвидше повернення наших дітей в усіх районах і громадах Чернівецької області до школи, до стаціонарного навчання», — написав очільник области.

Від звістки про першого інфікованого на Буковині зафіксували вже 12394 людей із коронавірусом. Із них 7250 осіб одужали, 64 — за минулу добу.

В Україні вчора, 14 вересня, коронавірус підтвердили у 2 905 людей. Відомо також, що 1267 пацієнтів учора одужали, а 53 померли.

Про це свідчать дані карти РНБО України щодо поширення коронавірусу.

Так, загалом в Україні Covid-19 виявили у 159 702 людей. 3264 пацієнти померли від ускладнень, а 70810 осіб одужали. Продовжують хворіти ще 85628 людей.

 

Коментарі