Афіша, Новини

Фестиваль у відеогрі. Цьогоріч побувати на Respublica можна буде у Майнкрафті

Через карантинні обмеження фестиваль цьогоріч відбудеться у двох форматах: онлайн та в Minecraft.

Фото Nina PhotoLab, Unsplash.com

Засновники фестивалю Respublica вирішили збудувати локації фестивалю у Minecraft. У кубах буде замок, його околиці, сцени та гримерні.

Про це повідомив засновник фесту Андрій Зоін

«Сумуєте, що не зможете відірватися на Respublica FEST 2020 в кам’янець-подільській фортеці? Дарма! Ми будуємо фортецю, сцени та всі локації фестивалю в Minecraft

Якщо тобі недостатньо прямої трансляції фестивалю і ти хочеш більше взаємодіяти з іншими, то ця активність саме для тебе».

Він пояснив, що через карантинні обмеження Respublica цьогоріч відбудеться у двох форматах: онлайн та в Minecraft, де будуть створені основні локації фестивалю. 

Аби потрапити на фест, достатньо завантажити гру і приєднатися до сервера. 

«Minecraft — найпопулярніша гра сьогодення. В ній кожен сервер — це справжній відкритий світ, створений із маленьких кубів. Можливості гри майже безмежні, ви можете будувати замки чи придумувати механізми, полювати на монстрів, шукати скарби, займатися фермерством чи подорожувати гігантським всесвітом разом із друзями.

Ми відтворюємо локацію фестивалю у всіх дрібницях, будуємо сцену, гримерки, стенди громадських організацій, саму фортецю і її околиці. Все для занурення гостей в атмосферу справжнього Respublica FEST 2020», — додає Зоін.

Музично-мистецький фестиваль сучасного вуличного мистецтва Respublica відбуватиметься з 25 до 27 вересня. Дистанційно до нього долучаться музиканти з 10 міст України. Виступи будуть транслюватися як на локаціях фестивалю, так і онлайн. У програмі фестивалю рок, електроніка, класична музика, імпровізаційний джаз, а також поетичні читання.

Коментарі