Новини

Волонтерка з Чернівців Марта Левченко отримала нагороду «Жінка України 2020»

Волонтерка стала лавреаткою національної премії «Жінка України 2020» у номінації «соціальний внесок». Кандидаток підтримували шляхом інтернет-голосування на офіційному сайті.

Відома волонтерка з Чернівців Марта Левченко стала «Жінкою України 2020».

Національною премією Марту нагородили вчора, 10 вересня, у Києві. Про це вона повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

У коментарі «Шпальті» Марта розповіла, що її часто номінували на різні премії та запрошували на нагородження, але вона зазвичай відмовлялася від них.

«Я завжди відмовлялася від подібного, не брала грамот і нагород. А коли мене номінували на цю премію, дуже зраділа моя мама і вона дуже хотіла, щоб я перемогла. Так сталося, що я перемогла, та моя мама не дожила до цього моменту. Але я поїхала на нагородження».

Волонтерку номінували на національну премію «Жінка України 2020» у номінації «соціальний внесок». Кандидаток підтримували шляхом інтернет-голосування на офіційному сайті премії.

«Я навіть подумати не могла, що виграю. Мені завжди здавалося, що такі нагороди зосереджені тільки десь у столиці і вони такі далекі від нас. Мою номінацію і нагороду прочитала Соломія Вітвіцька, все було урочисто і гарно, і дуже неочікувано. Ця нагорода багато означає для нас і для «Міста добра». Це визнання справи мого життя і можливість говорити про «Місто добра» на іншому рівні, на всю Україну і не тільки», — додала Марта.

Про Марту:

Засновниця благодійного фонду «Я майбутнє України», яка опікується найвразливішими дітьми-сиротами та позбавленими батьківського піклування, причому це діти з інвалідністю або з рідкісними захворюваннями, що потребують особливого медобладнання, ліків, догляду.
Зусиллями Марти було залучено понад 9 мільйонів коштів для реалізації проєктів, а саме будівництво великого комплексу надання соціальних послуг та притулку найбіднішим сім’ям задля збереження дитини в сім’ї «Місто добра». Також надано допомогу у лікуванні підопічних фонду та організації фестивалю Буковинська мрія, під час якого втілили мрії сотень вихованців інтернатних закладів.

Коментарі