Афіша, Новини

11 вересня у Чернівцях організують турнір із боксу за Кубок Погодіних

Змагання традиційно проходили в травні, однак через ситуацію з COVID-19 дату проведення перенесли.

11-13 вересня у Чернівцях відбудеться традиційний турнір із боксу за Кубок Едуарда та Олександра Погодіних

Про це повідомила Федерація боксу України.

Змагання відбудуться на боксерському ринзі просто неба, що розташований на Відкритій спортивній арені за адресою вулиця Головна, 100-А. 

Нині це єдині щорічні змагання з боксу на Буковині.

«Змагання проходять уже вп’яте, причому якщо минулими роками традиційно вони відбувалися у травні, цьогоріч через розпал пандемії ми, звісно, були змушені змінити дату проведення. На жаль, через ці ж обставини турнір у 2020 році не буде міжнародним. Адже раніше до Чернівців з’їжджалися збірні зазвичай 10-15 країн не лише Європи, але й світу. Так само поки не відома точна кількість спортсменів, що візьмуть участь у турнірі цього року», — каже один із головних організаторів змагань, майстер спорту з боксу, керівник управління молоді та спорту Чернівецької ОДА Олександр Погодін. 

Організатори уточнили: точна кількість спортсменів, які візьмуть участь у турнірі цього року, ще не відома.

Президент Федерації боксу Чернівецької области Володимир Загурський зазначив, що Кубок Едуарда й Олександра Погодіних уже не один рік є візитівкою буковинського боксу.

«Головна мета цих змагань — презентувати бокс нашого краю для всієї України й довести, що юні буковинці можуть успішно конкурувати на ринзі з ровесниками з інших регіонів нашої держави. Впевнений, що впродовж трьох днів змагань на нас очікують чимало безкомпромісних поєдинків, які пройдуть у дружній атмосфері. Всі, хто любить бокс, не можуть пропустити таку подію!»

Коментарі